Jaktsäsongen lider mot sitt slut och vi kan nu glädjas åt fina jaktdagar, bra mat i frysarna och förhoppningsvis några redan avnjutna viltmiddagar under säsongen. Inom Svenskt Viltkött händer det ganska mycket just nu. Vi har en del spännande projekt under uppstart och vi kommer att delta i debatter och möten som rör allt ifrån viltets omhändertagande till hur vi som Vilthanteringsanläggningar kan förnya, förbättra och ytterligare vässa våra produkter för konsumenten. Vi ser med andra ord fram emot den nya säsongen med stor tillförsikt! För alla medlemmar har vi nu också en medlemsavisering på väg ut. Det är vår förhoppning att så många som möjligt väljer att vara med i Svenskt Viltkött eftersom det är som grupp vi har möjlighet att påverka utveckla och inte minst agera start för att få ännu större efterfrågan på vilt ute i butik och restauranger. Klimatsmart, Nyttigt och framför allt gott!
Väl mött till ett nytt år med Svenskt Viltkött!

svenskt viltkött