Branschorganisationen Svenskt Viltkött har nu den stora glädjen att erbjuda en fullspäckad tvådagars kurs i  vidareförädling av viltkött, speciellt för
Vilthanteringsanläggningar.

Kursen omfattar allt ifrån utrustning, förpackning och hygien, lite korvhistorik samt mängder av praktisk produktion av olika typer av korvar, pateer och pastejer, rökning och tillagning.

Kursdatum: 1-2 september eller 8-9 september 2018
Plats: Bergslagsdelikatesser Lindesberg
Målgrupp: Små och stora Vilthanteringsanläggningar som är nyfikna på att bredda sitt utbud och sortiment med egna vidareförädlade viltprodukter för t.ex gårdsbutiker.
Antal platser: 10 deltagare/tillfälle
Pris: 2.400:- inkl. kursdokumentation
(För Svenskt Viltkötts medlemsanläggningar är kursen kostnadsfri. Du står bara för resa och uppehälle!)
Anmälan/frågor till: svensktviltkott@gmail.com
Ange gärna vid anmälan om Du önskar hjälp med bokning av boende!

På lördagskvällen kommer vi, för de som så önskar,
att arrangera en gemensam måltid med trevlig samvaro!