För restauranger och butiker

Viltkött på RestaurangDSC_0071-200x300
Att servera viltkött på sin restaurang är ett bra sätt att få god och variationsrik mat till sina gäster. Medvetenheten om mat och matkvalité hos våra restaurangbesökare, är idag mycket stor, och därför ser vi allt fler krogar som erbjuder viltkött som ett mycket nyttigt och bra alternativ. Viltkött är inte bara klimatsmart och förnyelsebart. Det innehåller förutom en hel rad nyttiga ämnen, också en stor mängd omega 3, som vi annars bara får i oss genom fisk. Du kommer inom kort att finna en karta här på närmsta Vilthanteringsanläggning, och deras kontaktuppgifter. Skulle Du vara i behov av någon speciell styckningsdetalj eller väldigt stora kvantiteter är Du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta någon eller några anläggningar som har just det Du söker!

Tänk på  att tillgången på viltkött styrs av vår jakttabell. Vissa djurslag kan man bara få tag på som färskvara under respektive jaktsäsong. Däremot kan Du nästan alltid finna frysta produkter året runt.Detta är också klokt att tänka på i menyplaneringen eftersom vilt, liksom grönsaker och frukt har sina säsonger och företrädesvis bör serveras då! Skulle Du vara i behov av någon speciell styckningsdetalj eller väldigt stor kvantiteter är Du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta någon eller några anläggningar som har just det Du söker!

FIlm vilthantering

Aktuellt Vilt

Du som jägare! Det finns idag mycket stor efterfrågan på vildsvin hos våra stora vilthanteringsanläggningar! Kontakta någon av dem Du har närmast om Du vill få avsättning för Dina vildsvin. Om Du vill veta vilka krav som ställs på Din hantering före leverans så kika på våra filmer ovanför, eller kontakt närmsta anläggning!

Dryck till det vilda

Funderar Du på vad som passar att dricka till viltkött? Nedanstående länk på systembolaget hjälper Dig med tips! https://www.systembolaget.se/Dryckeskunskap/Om-mat-och-dryck/Vilda-smaker---dryckestips-till-vilt/