Svenskt Viltkött 

Naturligt Ekologiskt – och vi behöver ditt Stöd!

Bli stolt stödmedlem! Hjälp oss värna om vårt svenska viltkött, för dess kvalitet, otroliga mångsidighet och nyttiga innehåll!

Svenskt Viltkött är Branschorganisationen för alla godkända vilthanteringsanläggningar och vi arbetar oförtrutet med ständiga förbättringar för att allt fler skall kunna få ta del av våra svenska skogars finaste råvara-viltköttet. Du som konsument skall känna tryggheten i att viltet är hanterat med kunskap och höga krav på livsmedlessäkerhet. Nu kan Du som restaurang, privatperson eller förening bli stödmedlem, för att på så sätt visa ditt engagemang och samtidigt få kontinuerlig information om nyheter, säsongsaktuella viltslag och förstås tillgång till recept och annan värdefull kunskap kring tillagning.

Att bli Stödmedlem är enkelt. Allt du behöver göra är att Swisha in 100:- till oss på SWISH 1234-134920. Det är viktigt att Du i meddelandet anger Din mailadress och Ditt eller företagets namn. Du får då ett välkomstmail, ditt medlemskort och fortsättningsvis ett nyhetsbrev. Varje vecka under 2017 kommer vi dessutom att lotta ut knivset, kokböcker, kepsar och andra trevliga saker bland medlemmarna. Vinnarna kommer att publiceras på vår Facebooksida varje fredag: Svenskt Viltkött Ekonomisk Förening.

Vill Ditt företag ingå ett större samarbete med oss välkomnar vi givetvis detta. Kontakta oss på svensktviltkott@gmail.com!

Tack för ditt bidrag!